Vrouwen; een doorlopend thema in mijn werk. Voluptueuze dames, trotse vrouwen, lieve vrouwen, moeder vrouwen, breekbare vrouwen, vrouwen vol verlangen. Krachtige en tegelijkertijd kwetsbare vrouwen; … een onderwerp dat oneindig boeit.

Vrouwen, zoveel gezichten

Ik kijk graag naar de vormen  en welvingen van vrouwen. De essentie van de vrouw wil ik schilderen, dat is waar het me om gaat. Maar wat is dat? Misschien herken ik delen van mezelf in iedere vrouw die ik schilder. Ik volg mijn fascinatie en ontdek. Een doorgaande zoektocht….

Ik denk dat in elke vrouw trekken van meerdere archetypen aanwezig zijn. Deze typen zijn verschillende krachten en mogelijkheden die de vrouw in zich bergt. Mogelijkheden die zij kan ontplooien, als zij zich er bewust van is.

 

Vrouwen

Klik op de afbeelding om het groter te bekijken.