wow wat ben ik mooi!

Een sensuele vrouw

Simone heeft pittige jaren achter de rug. En nu is het tijd voor haarzelf, vindt ze. En gelijk heeft ze! We kennen elkaar van een workshop, waardoor het contact makkelijk is gelegd.

"Wat zou je van jezelf willen laten zien?", vraag ik Simone. Daar heeft ze een duidelijk antwoord op. Ze is trots op haar lichaam, op haar ontwikkeling, op de bevrijding die ze ervaart. Ze voelt van binnen een wilde, sensuele vrouw die voluit wil genieten van het leven!

Als ze hierover praat beginnen haar bruine ogen te schitteren en krijgt ze een glans over haar gezicht.

 

Ik kan me bijna niet inhouden om een hapje uit mezelf te nemen of een likje of een kusje uit te delen

Simone

sensuele kracht

Simone geeft zich bloot

Na de gesprekken heb ik een helder beeld van Simone. Je mag haar echt helemaal zien in haar overgave. De intensiteit van haar aanwezigheid wil ik vastleggen. Ik voel een enorme sensuele kracht… ja, dat moet ik laten zien.

Na de photoshoot selecteer ik de meest geschikte foto’s en ga aan de slag met een aantal schetsen. Hoewel het door de Corona lock down wat lastiger is, hebben we via beeldbellen contact. Dat verloopt verrassend goed.

ik ben tevreden met mezelf

Wow!

Het duurt even… de lock down heeft mijn creatieve kracht geen goed gedaan. Maar dan ineens heb ik weer energie. En dan blijkt al het voorwerk door te werken. Ik voel Simone weer en heb helder welke kleuren ik wil gebruiken. Het felle oranje staat voor haar levenslust.

 

 

voluit vrouw

Wat ben ik prachtig

“Wow wat ben ik prachtig! Wat heb ik prachtige borsten! Zelfs die plekken die ik zelf nooit zie komen in beeld en dat doet veel met me.

Ik vind het echt een mooi cadeau aan mezelf. Ik ben vrouw, ik geniet van het leven, ik ben aanraakbaar.

Het was een mooi proces; we hebben samen gesprekken gehad en er gebeurde veel. Ik heb me echt gezien gevoeld.

Ik vind het schilderij dan ook echt prachtig geworden!”

Mirjam brengt je seksualiteit prachtig in beeld

Voorstudie in houtskool van het olieverfschilderij. 

Het is te zien! Dat heeft ze hartstikke goed gedaan!

Simone

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Laat je horen en schrijf je reactie hieronder.