wow wat ben ik mooi!

Een sensuele vrouw

Simone heeft pittige jaren achter de rug. En nu is het tijd voor haarzelf, vindt ze. En gelijk heeft ze! We kennen elkaar van een workshop, waardoor het contact makkelijk is gelegd.

"Wat zou je van jezelf willen laten zien?", vraag ik Simone. Daar heeft ze een duidelijk antwoord op. Ze is trots op haar lichaam, op haar ontwikkeling, op de bevrijding die ze ervaart. Ze voelt van binnen een wilde, sensuele vrouw die voluit wil genieten van het leven!

Als ze hierover praat beginnen haar bruine ogen te schitteren en krijgt ze een glans over haar gezicht.

 

Ik kan me bijna niet inhouden om een hapje uit mezelf te nemen of een likje of een kusje uit te delen

Simone

sensuele kracht

Simone geeft zich bloot

Na de gesprekken heb ik een helder beeld van Simone. Je mag haar echt helemaal zien in haar overgave. De intensiteit van haar aanwezigheid wil ik vastleggen. Ik voel een enorme sensuele kracht… ja, dat moet ik laten zien.

Na de photoshoot selecteer ik de meest geschikte foto’s en ga aan de slag met een aantal schetsen. Hoewel het door de Corona lock down wat lastiger is, hebben we via beeldbellen contact. Dat verloopt verrassend goed.

ik ben tevreden met mezelf

Wow!

Het duurt even… de lock down heeft mijn creatieve kracht geen goed gedaan. Maar dan ineens heb ik weer energie. En dan blijkt al het voorwerk door te werken. Ik voel Simone weer en heb helder welke kleuren ik wil gebruiken. Het felle oranje staat voor haar levenslust.

 

 

voluit vrouw

Wat ben ik prachtig

“Wow wat ben ik prachtig! Wat heb ik prachtige borsten! Zelfs die plekken die ik zelf nooit zie komen in beeld en dat doet veel met me.

Ik vind het echt een mooi cadeau aan mezelf. Ik ben vrouw, ik geniet van het leven, ik ben aanraakbaar.

Het was een mooi proces; we hebben samen gesprekken gehad en er gebeurde veel. Ik heb me echt gezien gevoeld.

Ik vind het schilderij dan ook echt prachtig geworden!”

Mirjam brengt je seksualiteit prachtig in beeld

Voorstudie in houtskool van het olieverfschilderij. 

Het is te zien! Dat heeft ze hartstikke goed gedaan!

Simone

Ik ben benieuwd naar jouw mening. Laat je horen en schrijf je reactie hieronder.

8 Reacties

 1. roel eisses

  Inderdaad prachtig.Prachtig schilderij.Prachtige vrouw

  Antwoord
  • Mirjam Torenbeek

   Dank je wel Roel!

   Antwoord
 2. jan

  Met een bepaalde achtergrond is het mogelijk om zoiets fraais te schilderen
  voor mij een stimulans ook iets dergelijks te doen , prachtig!!!

  Antwoord
  • jan

   Met een bepaalde achtergrond is het mogelijk om zoiets fraais te schilderen
   voor mij een stimulans ook iets dergelijks te doen , prachtig!!!

   Antwoord
 3. koos

  hoi Mirjam ,

  elke keer als ik (weer) werk van je mag aanschouwen mag ik genieten van ,jouw vakmanschap, jouw durven schilderen waar vele van dromen maar niet doen.
  gewoon grote nee GROTE klasse.

  warme groet en blijf gezond,
  koos

  Antwoord
 4. Geertje

  Wat fijn dat ze zich zo ‘bloot’ kon geven bij jou en dat zie je terug in het schilderij. Het is een genot om naar de te kijken en de sensualiteit spat eraf. Prachtig opgevangen en weergegeven in beeld en kleur!

  Antwoord
  • Mirjam Torenbeek

   wow, mooi compliment aan ons beiden. Dank je wel Geertje

   Antwoord
 5. Geert Kortleven

  Wat is dit toch mooi Mirjam.. (on)bewust zelfbeeld in beeld?

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *