Naaktschilderij voor jezelf

Wytske is een bijzondere vrouw. Lees in dit blog hoe ze een naaktschilderij van zichzelf heeft laten maken. Ze schrijft er zo mooi over.

Iets heel anders

Buiten mijn comforzone

Eens even iets heel anders doen, iets wat buiten m’n comfort zone ligt, daar heb ik behoefte aan in m’n regelmatige leventje. Dat regelmatige komt doordat m’n lijf niet optimaal werkt. Rust, reinheid en regelmaat zijn het best, maar eerlijk, dat komt me af en toe de neus uit.

Dit lijkt me net iets voor mij

Het mag er allemaal zijn

En dan lees ik ineens I love myself van Mirjam, vrouwelijke erotiek. Een naaktschilderij van mezelf laten maken. Dit lijkt me net iets voor mij. Hoe is mijn verhouding eigenlijk met m’n lijf?

Ik kan zeggen dat ik er blij mee ben, m’n vormen, m’n rondingen, m’n haar, m’n buik, m’n borsten. Het mag er allemaal zijn.

vroeger was dat anders

Ik en mijn lijf

Dat is niet altijd zo geweest. Toen m’n lijf jonger en strakker was, was ik nooit tevreden. Waarom? Daar had ik onbewust vast veel redenen voor. Wanneer kwam de kentering? Een paar jaar geleden, toen ik eens goed voor de spiegel ging staan en ik mezelf onbevooroordeeld kon zien, waar kon nemen. Dit is hoe ik eruit zie en het is helemaal ok.

Natuurlijk helpt het als er mannen zijn die me mooi en lekker zacht vinden, waardoor m’n seksualiteit is gaan stromen. Dit heeft direct een positieve uitwerking op m’n gevoel en uitstraling.

 

naaktschilderij van jezelf

Ja, ik ga het doen!

Een naaktschilderij van mezelf. Ja, ik ga het doen. Ik laat me tekenen door Mirjam. En wat een bijzondere, mooie, ontspannen reis is het geworden.  Eerst de fotosessie, intiem en heel vertrouwelijk. Het gaat vanzelf door de respectvolle aanwezigheid van Mirjam. Ze stuurt af en toe even bij in een hele prettige setting. Alle tijd en alle rust.

Ja, en dan mag ik het loslaten. Het is nu aan Mirjam, ik heb m’n werk gedaan.

 

de schetsen bekijken

Blij verrast

Al snel daarna heeft ze de schetsen klaar. Ik ben blij verrast. Ik herken mezelf en m’n lichaam heel goed en dan die hand door m’n haar. Ja, dit ben ik. Ik vind het nu al mooi, terwijl de echte tekening nog moet komen.

nu gaat het gebeuren

Trots op mezelf

Vandaag kreeg ik een berichtje, de tekening is klaar. Yes, nu gaat het gebeuren!  Ik ben echt heel nieuwsgierig en ga er even voor zitten als Mirjam de tekening onthult.

Ik kan alleen maar kijken…. Wat is dit mooi, ik kan niks anders zeggen.

Ik ben trots op mezelf, dat ik het gedaan heb en trots op Mirjam, hoe ze mij  heeft weergegeven. Herkenbaar, ontspannen. Door de zorgvuldigheid van Mirjam en de verbinding die tussen ons is ontstaan is het resultaat echt geweldig.

mijn naaktschilderij thuis

Ik kan mijn ogen er niet vanaf houden

Ik ben er heel blij mee. De tekening staat nu in m’n kamer. Ik kan m’n ogen er niet vanaf houden en zie steeds meer details. Meer hoef ik niet te zeggen.

Wytske Hallema

Do you want it too?

Een naaktschilderij van jezelf… heeft Wytske je nieuwsgierig gemaakt?

Zou je dat ook willen?