Portret in houtskool laten maken

Een portret in houtskool kan op vele manieren voor u gemaakt worden. Ik ben dol op houtskool omdat je ik er vrij en ontspannen mee kan tekenen.

Portret in houtskool

Deze man kreeg een portret in houtskool aangeboden van een goede vriendin. Toen ik hem vroeg of hij graag iets speciaals wou zien in het portret begonnen zijn ogen te glimmen. Onder zijn trui had hij speciaal het shirt van Iron Maiden aangedaan. “Als je deze kunt laten zien, ben ik helemaal blij!” was zijn antwoord. Eddie staat dus ook op dit portret in houtskool, geaccentueerd met rode letters. Wat was hij blij verrast met het resultaat!

 

portret Mirjam Torenbeek

Eddie. Portret in houtskool en krijt van Johan. In opdracht. 50×60 cm. Mirjam Torenbeek 2016

 

 

 

Portret van mijn sensei

Houtskool en conté zijn donkere media waardoor het beeld expressief wordt. Ik hou daar van. Onderstaande tekening maakte ik postuum van mijn sensei, die in 2016 overleed. Lees in dit blog wat er met me gebeurde tijdens het tekenen.

 

portret in houtskool

portret in houtskool van mijn sensei. Houtskool en inkt op papier. Mirjam Torenbeek 2017

 

 

Meer portretten in houtskool en krijt

 

 

portret tekening Mirjam Torenbeek

Portret in houtskool en conté op papier. Mirjam Torenbeek 2015

 

 

 

[btnsx id=”2610″]

 

 

 

 

portret in houtskool laten maken

Could it be you? Mirjam Torenbeek 2017. Acryl, houtskool en pastel.

 

 

 

 

portret in houtskool

Portret in houtskool op hardoard. Mirjam Torenbeek

 

 

 

 

 

 

portret in houtskool

My girlfriend. Pastelkrijt op katoenboard. 20×30 cm. Mirjam Torenbeek 2013

 

 

Wilt u ook een portret laten tekenen?

[btnsx id=”2610″]

 

 

 

portret laten maken

Wind. Oliekrijt en acryl op katoenboard. 20×30 cm. Mirjam Torenbeek 2013.