Portret in memoriam laten schilderen

Een portret in memoriam laten maken; uw geliefde in beeld brengen kan op vele manieren. Heeft u wensen of misschien al een idee? Samen zoeken we naar een passende vorm.

Mijn geliefde sensei

In 2017 heb ik met een groot aantal vrienden afscheid genomen van mijn geliefde sensei (judoleraar). Ik was diep geraakt en een aantal dagen van slag. Lees in dit blog hoe ik troost vond in het schilderen.

 

portret in houtskool

portret in houtskool van mijn sensei. Houtskool en inkt op papier. Mirjam Torenbeek 2017

 

Encaustic art portret in memoriam

Dit portret in memoriam is encaustic art op steen.  Aan de voorzijde heb ik het portret geschilderd dat hier uit privacy-overwegingen niet in beeld is gebracht. De opdrachtgever wilde graag een portret op een zwerfkei. Dit kunstwerk is geschikt voor binnen en kan rondom draaien.

 

 

 

Portret in memoriam naar foto

Een andere mogelijkheid is een portret in memoriam naar een foto. Samen bekijken we welke van uw foto’s geschikt is, waarna ik uw geliefde op doek zet.  Lees hier meer over onderstaand portret dat ik tekende.

 

postuum portret laten tekenen

Postuum portret van Hans in houtskool en pastelkrijt op papier. Mirjam Torenbeek 2017

 

 

Portret in memoriam laten maken

Wilt u uw geliefde door mij laten tekenen of schilderen? Neem contact op voor een gratis intake.

[btnsx id=”2610″]

 

 

 

 

portret tekening Mirjam Torenbeek

Postuum Portret. Houtskool en pastel op papier. Mirjam Torenbeek 2015